No al Quart Cinturó

Bloc d'informació sobre el Quart Cinturó.

diumenge, de novembre 18, 2007

5000 persones per un Vallès sense QC


Una nova manifestació amb prop de 5000 persones ha tornat a posar de manifest el clar rebuig que causa el projecte d'aquesta autovia.

Un projecte que és més propi del desarrollisme dels anys 60 i 70 que no pas d'un temps en que cal afrontar indefugiblement importants reptes mediambientals, i d'un pais que veu com el transport public, oblidat i negligit durant molts anys pels governs, fa aigües.


Podreu llegir aquí el manifest que Perejaume ha llegit a la Plaça de la Corona. I aquí podeu veure les fotos de la concentració d'avui i la festa d'ahir.

5 Comments:

At 6:34 p. m., Blogger Independents-ERC said...

Des de Santa Eulàlia de Ronçana també diem NO al Quart Cinturó. Llàstima que al nostre poble aquesta opinió no és unànime entre tots els grups polítics.
Dels grups amb representació al consistori de moment només Independents-ERC s'ha manifestat rotundament en contra.
Els de CiU del nostre poble tenen molt que aprendre encara dels seus companys de les Franqueses. Ells defensen el seu poble per sobre d'interesos partidistes.
Si en voleu saber més us recomano aquesta web:
www.gentdesantaeulalia.cat
Salutacions.

 
At 6:15 p. m., Blogger Unknown said...

Soc un ciutadà de 17 anys de sabadell i estic en contra del cuart cinturó, que destroçarà els pocs arbres que queden, per montari una carretera. El cuart cinturó és antimediambental.

 
At 2:32 a. m., Anonymous Anònim said...

Aquest bloc ha estat agregat a la blogosfera territorial: http://www.territori.info

La blogosfera territorial és un projecte emparat per la Societat Catalana d'Ordenació del Territori (SCOT) que té per objecte donar a conèixer les reflexions presents a la xarxa l'entorn del territori i dels seus processos i transformacions.

 
At 12:07 a. m., Anonymous Anònim said...

Tot això de protegit el mediambient està molt bé i és necessari (més que fer carreteres), però q en el tema del quart cinturò a vegades es fa un gra massa i molt populisme i demagògia. En tres de les obres en que he treballat els "ecologistes" (per mí sufridors de cap de setmana) es presntaven dient q allà es trobava l'ultima colònia de llangardaix de cua vermella d'Europa. Obviament era mentida. Així que ull amb la informació que circula.

 
At 3:21 a. m., Anonymous Anònim said...

zelo intiresno, hvala

 

Publica un comentari a l'entrada

<< Home