No al Quart Cinturó

Bloc d'informació sobre el Quart Cinturó.

diumenge, de desembre 03, 2006

CCQC demanarà entrevistar-se amb José Montilla

Nota de premsa de la CCQC:

UNES 5.000 PERSONES ES MANIFESTEN A SABADELL I REITEREN EL NO AL QUART CINTURÓ

La manifestació, convocada per les 270 entitats integrades a la Campanya Contra el Quart Cinturó, acaba amb la lectura d'un manifest que denuncia la manca de legitimitat del Quart Cinturó, exigeix inversions en infraestructures de transport públic, reclama la protecció i defensa dels espais naturals de les comarques afectades, reivindica el debat polític i social, i demana al nou president de la Generalitat que encapçali una rigurosa planificació en el debat territorial i infraestructural i compti amb la participació activa de la Campanya.

Unes 5000 persones i 24 tractors s'han manifestat avui diumenge 3 de desembre pels carrers del centre de Sabadell per reclamar l'aturada de les obres de construcció i la tramitació del Quart Cinturó mentre el debat territorial no doni una eficient resposta a la necessària incorporació dels vectors ambientals.

El recorregut i l'acte de cloenda, tots en un marcat caire festiu i ple de missatges adreçats als nostres representants polítics, han comptat amb la presència de persones vingudes d'arreu del Baix Llobregat, Penedès i Vallès. El passeig Manresa ha estat el marc de la lectura del manifest, llegit per Arcadi Oliveres, i de la presentació de la cançó “Com el Vallès no hi ha res”, escrita i interpretada per Fèlix de Blas.

Les entitats reclamem al nou govern de la Generalitat i al govern de l'Estat:

-La retirada del projecte del Quart Cinturó

-L'atenció prioritària al sistema de transport públic (creació de noves línies ferroviàries i la millora de les existents, potenciació de la funció distribuïdora de les línies d'autobusos).

-Priorització d'inversions en la xarxa viària existent, per davant de la construcció de noves vies: millora d'enllaços, supressió de peatges, incorporació d'elements de gestió en la mobilitat en vehicle privat...

-La coherència entre la protecció de la xarxa d'espais agronaturals, el model territorial i la xarxa de mobilitat.

La Campanya demà mateix sol·licitarà una entrevista amb el president de la Generalitat, Molt Honorable Sr. José Montilla, per transmetre-li directament les peticions formulades avui a Sabadell.

CAMPANYA CONTRA EL QUART CINTURÓ

El Baix Llobregat, el Penedès i el Vallès, 3 de desembre de 2006

1 Comments:

At 10:22 a. m., Anonymous Anònim said...

Gracies per intiresnuyu iformatsiyu

 

Publica un comentari a l'entrada

<< Home